El Mètode DeRose és:

Una proposta de qualitat de vida i alt rendiment, constituïda de tècniques i conceptes.  

En un primer moment apliquem l’educació respiratòria, tècniques orgàniques, exercicis de concentració i de gestió de l’estrés. Després, a mesura que el practicant es va familiarizant amb la proposta, comença a conèixer els conceptes. Es tracta d’una reeducació dels hàbits, bona forma física, una alimentació intel•ligent, millors relacions humanes amb la família i amics, i major rendiment en el treball, en l’esport, etc. L’alumne passarà un periode familiaritzant-se amb les tècniques i després assimilarà la filosofía comportamental.

Cuadro explicativo del Método DeRose


La nostra xarxa all over the world

Centenes d'escoles independents treballen amb el Mètode DeRose en la majoria dels països d’Europa Occidental: França, Anglaterra, Escòcia, Itàlia, Espanya i Portugal, i també en paísos americans com Estats Units (inclús Hawai), Brasil, Argentina, Xile, etc. Si t'inscrius a qualsevol de les unitats acreditades, podràs anar a altres escoles quan estiguis de viatge, sempre que estiguis amb el teu pla vigent a la teva escola d'origen i presentis els documents sol·licitats.


Els nostres instructors

bbb.jpg

Garantim l’exel•lència tècnica dels nostres instructors. Els nostres professionals compten amb una formació especialitzada i han obtingut la diplomatura homologada per una Universitat pública o privada. Són tots avaluats anualment per la Federació Europea. Impartim classes en català, espanyol, portuguès, anglès i altres idiomes.