El Método DeRose Empresas és una modalitat del nostre sistema que contempla especialmente la conveniencia de les empreses.

En aquestes, no només trobem l’ambient propici per ensenyar les tècniques de respiració, oxigenació cerebral, atenció, concentració, estiraments, perfeccionament postural i descontracció emocional, sinó que sentim que també hi ha receptivitat per poder transmitir la nostra cultur d’administració de conflictes, administració del stress, millora de les nostres relacions humanes, i cultiu de la qualitat de vida, que sumat, resulta en una optimització de la producció sostenible.

timthumb.php.png

Per això, disposem d’opcions especials d’acord amb les necessitats de cada empresa. Les modalitats més utilitzades són: quinze minuts al dia, i una hora dos cops per setmana.

QUINZE MINUTS PER DIA

De dilluns a divendres, o amb la freqüència que prefereixi el contractans, donem quinze minuts de tècniques respiratòries, corporals, de relaxació i de concentració mental a l’empresa o en un altre lloc, si es creu convenient.

Sempre que hi hagi oportunitat, l’instructor transmetrà la cultura comportamental que ha convertit el Mètode proverbialment conegut per la seva eficiència en preparar a les persones per les bones relacions humanes, tant a la feina com fora d’aquesta.

UNA HORA DUES VEGADES PER SETMANA

Les mateixes tècniques de la modalitat anterior s’apliquen amb més èmfasi. Els conceptes poden treballar-se més gràcies a una millor disponibilitat de temps. Per aquesta opció, és necessari un espai adequat fora de l’ambient de treball.

PERSONAL

Aquesta, és una opció de coaching  que podem fer servir a casa, a la oficina, o en un viatge.

Disposem de personal especialitzat pràcticament a tot Brasil, i també a Argentina, Xile, Portugal, Espanya, França, Anglaterra, Escòcia, Italia i, als Estats Units (inclús Hawai). L’instructor pot triar un programa personalitzat que privilegia les tècniques del nostre Mètode adaptats als objectius del practicant.